Ask4Info opleidingen

1
min read
A- A+
read
Training

Ask4Info trainingen

Vanuit Ask4Info hechten wij veel waarde aan kennis en kunde. Enerzijds in de vorm van het kunnen volgen van training maar ook in het vastleggen van deze training en de praktijkervaring in een certificaat. Zelf zijn wij op meerdere vlakken gecertificeerd, zowel technisch als procesmatig en willen wij deze kennis en ervaring graag met u delen. 

U kunt daarom bij ons verschillende trainingen krijgen. Klassikale training, 1-op-1 training, avondtraining of juist training overdag, maatwerktraining, workshops en ga zo maar door. Geef uw behoefte aan ons door en wij geven aan wat wij kunnen betekenen. Of het nu een training is in het bijhouden van uw content op uw website, het gebruik van Microsoft Office, omgaan met de AVG of hoe u uw bedrijfsprocessen via IT kunt automatiseren, vraag het ons! Daar waar wij de kennis zelf niet hebben zorgen wij voor een expert op het benodigde vakgebied.

U krijg van ons een certificaat van deelname bij elke training die u volgt. Daar waar u voor officiële certificering gaat leren zorgen wij uiteraard voor praktische tips en aanwijzingen hoe u dit kunt leren.