FAQ

Ja, dit is uiteraard mogelijk. U kunt altijd contact opnemen met ons over vragen die u heeft. Mocht u een specifieke oplossing zoeken, ook dan kunnen wij u helpen. U kunt ons bellen of mailen met uw vraag of opmerking.
Wij leveren op alle gebieden hard- en software. Er zijn uiteraard wel producten waar wij veel positieve ervaring mee hebben. Afhankelijk van uw behoefte is er altijd wel een oplossing te vinden. Dit kan op het gebied van werkplekken, diverse standaard software oplossingen maar ook voor maatwerksoftware.
Goede mensen zijn altijd schaars. Wij zijn daarom continu op zoek naar goede mensen. Of je nu een junior, medior of senior bent, je bent altijd welkom om de mogelijkheden te bespreken. Wij werken samen met diverse ICT dienstverleners en verzorgen ook plaatsingen en detachering dus mogelijkheden genoeg. Neem contact op voor meer informatie.
Er zijn ook andere diensten leverbaar die wij zelf niet direct in het portfolio hebben. Daarvoor werken wij samen met Ictoria BV (www.ictoria.nl). Ictoria is een partij die onder andere werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en leveren -naast IT diensten- ook administratieve ondersteuning en andere secretariele diensten. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken of contact via ons, of rechtstreeks opnemen. Vanuit Ictoria kan er dus ook aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen worden gedaan.